O nama

KLIMA CENTAR PERIŠ

Klima Centar Periš zastupa i prodaje proizvode vrhunskih svjetskih robni marki: Mitsubishi Electric, LG, Toshiba, Daikin, Fujitsu, Gree, Hyundai, Cooper&Hunter, Vivax, Sinclair, Midea, Azuri… vaša trgovina klima uređaja i opreme. Uz veliki asortiman klima uređaja nudimo i hidromasažne jacuzzije. Osiguravamo rezervne dijelove te pružamo usluge servisa. Također smo zastupnici tvrtke Proteco – automatizirani sustavi za ulazna i garažna vrata.

Svojim višegodišnjim iskustvom preko 20 godina u prodaji, ugradnji i održavanju klima uređaja želimo zadržati poziciju u našoj regiji. Stoga nam je jako bitno zadovoljstvo klijenata na kompletnu uslugu. Od sada naše proizvode možete naručiti i on line putem naše web trgovine.

Ako je uređaj ispravno montiran, dok je noviji nećete imati potrebe za servisom, osim redovnog servisa čišćenja klima uređaja, ukoliko se desi kakav kvar u redovnom jamstvenom roku servisiramo uređaj, dijelovi su osigurani za sve modele uređaja koje prodajemo i ugrađujemo.

Montaža kupljenih proizvoda se čini jednostavna ali kako bi sve funkcioniralo kako treba i da ne bi izgubili jamstvo, Vaš  uređaj prepustite nama i mi ćemo to profesionalno i stručno montirati, te preuzeti održavanje i servis kao kompletnu uslugu koju nudimo.

Višegodišnje iskustvo, preko 20godina u trgovini i prodaji velikog asortimana proizvoda klima uređaja, za koje osiguravamo rezervne dijelove te pružamo usluge servisa bilo da se radi o klima uređaju ili hidromasažnim bazenima.

Zastupamo i prodajemo proizvode vrhunskih svjetskih robni marki, vaša trgovina klima uređaja i opreme osiguravamo rezervne dijelove te pružamo usluge servisa.

NAŠ TIM

KLIJENTI O NAMA

Kupio sam klima uređaj u Klima Centru Periš, mogu reći da sam izuzetno zadovoljan ponudom klima uređaja kao i samom pristupu, te urednoj montaži, moja preporuka u svakom slučaju 😉

Mario Jelić

Mario JelićElektrotehničar

Zatekao sam se u dućanu kada su serviseri bili pri odlasku na montažu, pitao sam ih za preporuku i kupio sam preporučeni klima uređaj, kojeg su idućeg dana veoma pedantno smontirali. To je dovoljan razlog da napišem ovaj komentar, zadovoljan i preporučujem svima koji namjeravaju kupiti klima uređaj.

Marko Bistrički

Marko BistričkiGrafičar