Načini plaćanja

Naziv: Trgovina servis Periš
Adresa: Stepinčeva 8, 21000 Split
Telefon: 021/539-209
Mobitel:  098/707-707 ; 098/368-190

E-mail: info@klimaperis.hr
Web adresa: www.klimaperis.hr

Tvrtka upisana u obrtni registar :

Urudžbeni broj : 2181-01-98-2
Klasifikacijski broj : UP/I-311-07/98-01/1788
Matični broj obrta (MBO) : 91097606
Vlasnik obrta : Ivica Periš
Osobni identifikacijski broj (OIB):  30219385042 | PDV ID : HR30219385042

OTP: HR2324070001100594328 SWIFT/BIC: OTPVHR2X
PBZ : HR7223400091150171001 SWIFT/BIC : PBZGHR2X

Podrška korisnicima :

 • Tel : 021/539 – 209
 • Pon – pet : 08:00 – 12:00 i 17:00 – 20:00
 • Subota : 08:00 – 12:00
 • Mob : 098/588-830 svakim danom 08:00 – 20:00

Web plaćanje:

Pored svakog proizvoda navedene su dvije cijene odnosno cijena za jednokratno plaćanje i cijena za kartično plaćanje (2-12 rata). U cijene je uključen PDV.

Načini plaćanja :

 • Jednokratno plaćanje svim karticama (Mastercard, Maestro, Visa, Diners, Discover)

PBZ  Premium Visa (ex.American) – jednokratno, obročno 2 – 12 rata

PBZ

 •             Maestro – jednokratno plaćanje, obročno 2 – 12 rata
 •             Visa – jednokratno plaćanje, obročno 2-12 rata
 •             Mastercard – jednokratno plaćanje

ERSTE

 •            Diners – jednokratno plaćanje, obročno 2 – 24 rate
 •            Discover – jednokratno plaćanje, obročno 2 – 24 rate
 •            Maestro – jednokratno plaćanje
 •            Visa – jednokratno plaćanje
 •            Mastercard – jednokratno plaćanje

MBNet grupacija – plaćanje na rate 2 – 12 rata korisnicima Maestro kartica (Erste&Steiermarkische bank d.d. ; Istarska Kreditna Banka Umag d.d.; Sberbank d.d.; Kent Banka; Agram Banka d.d.; Slatinska banka d.d)

OTP – jednokratno, na rate 2 – 12 rata –> isključivo na prodajnom mjestu.

Izravni bankovni prijenos – Plaćanje po ponudi

Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se platiti putem internet bankarstva ili opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA­e ili uredima Hrvatske pošte. Nakon potvrde narudžbe, Klima Centar Periš na e­mail adresu kupca dostavlja ponudu za kreiranu narudžbu, s navedenim podacima potrebnima za uplatu. Sve podatke je potrebno točno upisati i izvršiti uplatu u roku.

Broj računa za uplate općom uplatnicom, OTP banka: HR2324070001100594328.

Plaćanje virmanom (samo za pravne osobe)

Pravne osobe imaju mogućnost plaćanja virmanom. Nakon potvrde narudžbe, Klima Centar Periš na e­mail adresu kupca dostavlja ponudu za kreiranu narudžbu, s navedenim podacima potrebnima za uplatu. Sve podatke je potrebno točno upisati i izvršiti uplatu u roku.

Naši žiro računi na koje možete izvršiti uplatu:

PBZ banka
HR7223400091150171001
SWIFT: PBZGHR2X

OTP banka
HR2324070001100594328
SWIFT/BIC: OTPVHR2X

Glavne karakteristike proizvoda, način uporabe, cijene, posebne akcije i pogodnosti, načini plaćanja i dostave odnose se na one koji su važeći u trenutku zaključene narudžbe.

Navedeni podaci su naznačeni uz svaki proizvod. Istaknute cijene predstavljaju maloprodajne cijene te iste sadrže PDV.

Valjana cijena uređaja je ona koja je vrijedila na dan izrade narudžbe (s uključenim popustima i akcijama). Cijene su uvijek izražene u eurima (€) i kunama (HRK).

Prodavatelj zadržava pravo promjene cijena bez prethodne najave. Sva naručena roba bit će isporučena po cijenama koje su bile aktualne pri izradi narudžbe.

Moguće su nenamjerne greške u sustavu navođenja cijena. U tom slučaju prodavatelj nije dužan isporučiti naručene proizvode po cijeni proizvoda toliko niskoj da kupac zna ili je morao znati da je riječ o pogrešci, a ne o realnoj cijeni proizvoda.

Prodavatelj će periodično, po svojoj odluci, stavljati određene proizvode na akcijsku prodaju. Proizvodi na akciji će biti dostupni pod istim uvjetima svim kupcima, uz jasnu naznaku uvjeta, posebice trajanja akcijske prodaje, iznosa popusta, ograničenja količine robe.

Nakon proteka roka akcijske prodaje, klimaperis.hr neće primati nove narudžbe po uvjetima koji se odnose na akcijsku prodaju kojoj je istekao rok.

U okviru posebnih promotivnih akcija, korisnici mogu proizvode kupiti i pomoću promotivnih kodova. Promotivni kod donosi različite povoljnosti prilikom kupnje. Kodovi i pravila upotrebe bit će jasno određeni. Unos promotivnog koda bit će omogućen za vrijeme trajanja promotivne akcije i unosi se prilikom narudžbe u Košarici. Promotivni kod je vremenski ograničen.

Promotivni kod ne vrijedi kod kupnje proizvoda koji je već na akciji. Kuponi za pojedinačni proizvod se ne mogu kombinirati jedan s drugim, odnosno popusti po pojedinačnom proizvodu se ne zbrajaju. U košarici može biti više proizvoda a po svakom pojedinačnom proizvodu može biti iskorišten po jedan kupon kod za popust.

Cijena proizvoda, u koju je uključen iznos PDV-a i trošak dostave, vidljivi su u košarici prije zaključenja narudžbe. Trošak dostave može biti vidljiv još i na nekim drugim dijelovima stranice.

Sve informacije o potvrdi kupnje temeljem elektroničke narudžbe dostavit će se kupcu putem elektroničke pošte na adresu elektroničke pošte navedenu u postupku registracije/narudžbe.

Ukoliko kupac ne zaprimi obavijest o potvrdi narudžbe, postoji mogućnost da je pogrešno unio adresu svoje elektroničke pošte. U tom slučaju molimo kupca da nas kontaktira na: info@klimaperis.hr ili na telefonski broj 021539209 kako bi naša služba za korisnike provjerila je li narudžba zaprimljena.

Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. CorvusPay sustav osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih i osobnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu.

Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima. Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu.

CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Pay sve prikupljene informacije smatra tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Hvala što koristite CorvusPay!