Mitsubishi Electric Kirigamine Zen

Mitsubishi Electric Kirigamine Zen

Dizajn bez kompromisa, krilatica je kojom proizvođač opisuje izgled nove klima jedinice Mitsubishi Electric Kirigamine Zen koja će uljepšati bilo koji interijer. Jednostavno, ali opet zavodljive linije glavni su adut osvježenog modela u Mitsubishijevoj paleti. Lovorike, ali i brojne dizajnerske nagrade koje je osvojio prethodnik bio je sjajan poticaj prilikom ‘zatezanja bora’ nove jedinice. Osnova s koje smo kretali bila je jednom rječju – prekrasna – objašnjavaju Mitsubishijevi dizajneri.

Uređaj je i dalje dostupan u tri boje – crna, bijela i srebrna – kako bi investitori lakše prilagodili svoj klima uređaj interijeru. Očišćeni dizajn prednjeg panela nema niti jedan suvišan detalj a svi djelovi plastične ‘šasije’ izvedeni su u istom tonu. Osim samog dizajna, zadržane su, pa čak i unaprijeđene tehničke karakteristike

A+++ i A++ energetski razred

Uređaj je dostupan u velikom broju učina, od 2,2 kW (samo u Multi izvedbi), preko 2,5, 3,5, 4,2 i 5,0 kW. Najprodavaniji modeli, onaj od 2,5 i 3,5 kW učina hlađenja plasirao se u najviši energetski razred A+++ u hlađenju i A++ u grijanju. Osim toga, smanjena je potrošnja energije na manje od 1W u mirovanju.

Tih rad – samo 21 dB

Sve uređaje Mitsubishi Electric karakterizira iznimna tišina u radu, a uređaji Kirigamine Zen serije u tome su posebno uspješni. Gotovo svi modeli ove serije u radu proizvode tek 21dB, što je razina buke koje ljudsko uho jedva može registrirati.

Share this post