Dostava i preuzimanje robe

Dostava

Besplatna dostava preko 140€ na području cijele Hrvatske.

Cijena dostave za narudžbe do 140€ iznosi 6,60€.

Rok isporuke : od 2 do 7 radnih dana.

Roba se dostavlja nakon vidljive uplate. Roba se dostavlja do stambenog objekta, dostavljač nije dužan unositi pošiljku do ulaznih vrata stana.

U slučaju da prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti proizvod u navedenom roku, o tome će obavijestiti kupca radi dogovora o novom terminu isporuke. Naručeni proizvodi će biti složeni i zapakirani na način da se manipulacijama kod transporta ne mogu oštetiti.

​Prilikom preuzimanja narudžbe potrebno je detaljno pregledati pošiljku. U slučaju vidljivih fizičkih oštećenja nemojte preuzeti pošiljku, te nas kontaktirajte kako bismo u što kraćem roku poslali novu pošiljku. Od trenutka kada kupac potpiše potvrdu o primitku pošiljke, suglasan je da nema prigovora na isporučen proizvod. 

Potpis na primitku pošiljke znači da kupac pregledom pošiljke nije uočio nikakva oštećenja niti nedostatke na preuzetom proizvodu, da kvalitativno i kvantitativno odgovaraju proizvodu sa narudžbe/računa, te da su uz proizvod isporučene sve isprave sukladno zakonskim propisima. U slučaju da kupac odbije primiti ispravnu i neoštećenu robu koju je naručio bez valjanog razloga prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova vezanih za isporuku.

Kupnjom klima uređaja i usluge montaže dostavljamo klima uređaj na adresu prilikom montaže uz prethodni dogovor.
 
Mogućnost osobnog preuzimanja pošiljke :
Kupljeni uređaj se može osobno preuzeti u našoj poslovnici u Splitu uz obveznu prethodnu najavu.

Klima centar Periš
Stepinčeva 8
21000 Split
Tel : 021/539-209
Pon – pet : 08:00 – 12:00 i 17:00-20:00
Sub : 08:00 – 12:00

Hvala na povjerenju! 
Vaš Klima Centar Periš